Jeg tager tit ud til åen for at fiske

Jeg tager tit ud til åen for at fiske

Jeg tager  tit ud til åen for at fiske, og det er en måde for mig at koble helt  af, fra den stressede hverdag, med fuldtidsarbejde og to små børn.  Det kan hurtigt blive meget stressende, og det er ikke altid at man  har tid til at passe sig selv. Det er derfor at jeg er begyndt at have  en aftale med min kone om, at vi hver anden lørdag skiftes til at have  børnene så den anden kan have en fridag, koble lidt af. Mine kone  tager typisk på cafe med sine veninder eller ud at shoppe.

powerbait Jeg derimod  har ikke brug for byens larm, når jeg har tid til at koble af. Jeg  pakker derfor i stedet min fisketaske med kroge, stang og powerbait.  Jeg sætter det lange ben foran og er hurtigt ude af døren, så jeg  ikke kan blive holdt tilbage. Når jeg så kommer ud til åen og får  sat powerbait på krogen, smider jeg linen i vandet, og jeg kan mærke  hvordan presset og stress bliver fjernet fra mine skuldre og jeg kan  mærke hvordan jeg lynhurtigt får ny energi igen.

Det er også derfor  at jeg tager masser af powerbait med som madding, så jeg ved at jeg  ikke skal før hjem for at hente mere madding. Jeg har altså nok powerbait med til at jeg i princippet kan fiske i en hel weekend, bare for  at være sikker på at blive tanket op med energi. Det kan lyde meget  selvvisk at skulle have brug fra en fridag fra sin familie, men min  kone og jeg er begge enige om at det er bedst for alle parter, for når  man kommer hjem fra sin fridag, er man helt tanket op med energi, og  man kan igen være den søde og tålmodige far eller mor man så gerne  vil være. Børnene kan også mærke på enten min kone eller jeg, hvis  hun henholdsvis har været ude at shoppe, eller jeg har været ude at  bruge en dåse powerbait, hvor ekstra meget energi vi har, og hvor meget  mere glade vi er bagefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *