Gummi eller plastic til Søen!

Gummi eller plastic til Søen!

Det kan være rigtig svært, at vælge hvilket iPhone 5 cover man skal have. Når man har købt den nyeste iPhone skulle man gerne have et nyt smart cover. Men hvordan vælger man det helt rigtige cover, til sin nye bedste ven? Den skulle jo nødig fryse, eller føle sig alene, når den bare ligger i lommen.

 

Det første man bliver nødt til at overveje, når man skal vælge et iPhone 5 cover er, hvad man for det meste skal bruge iPhonen til. Man skal derefter tænke på om coveret skal give liv, eller bare beskytte. Herefter skal man tænke over, om man vil have et cover af gummi, eller et cover af plastic. Personligt, så er jeg mest vild med gummi covers, eftersom jeg er kommet til at ødelægge mine plastic covers for tit, og fordi det føles som om, dem af gummi beskytter mere. Begge dele findes dog i mange farver, og varianter.

iphone 4 cover 6

Videre på jagten på det perfekte iPhone 5 cover

Når man har valgt om man vil have gummi eller plastic, skal man vælge imellem mange farver, mønstre og motiver. Et iPhone 5 cover er ikke svært at finde. Der er tusind steder at kigge. Man skal nu tænke på, hvilket signal man vil sende. Det ville f.eks. se underligt ud, at være en stor kanon, og så komme med et cover med små glittersten på. Her ville det være en god ide at købe et ensfarvet cover, og dermed sende et professionelt signal.

 

Man kan alligevel altid købe flere covers, og skifte imellem dem, så der er et til enhver lejlighed. Der er et iPhone 5 cover til alle, det er bare om at finde det, der passer en. Det handler om at tænke sig om, og finde ud af, hvad ens nye bedste ven, gerne vil gå i. Man bestemmer trods alt selv dens personlighed. Personligt elsker jeg hvordan man kan signalere hvem man er, ud gennem et cover. God cover-jagt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.