Erfaring med autolift

Erfaring med autolift

Hvis der er en derude som kan hjælpe mig med at købe en autolift, vil jeg være meget taknemmelig. Jeg vil måske ligefrem overveje at ansætte dig, men det kan vi lige se på. Du skal altså bare lige tage kontakt til mig, og så kan vi finde ud af det sammen. Det er altså ret fedt, og jeg syntes helt klart, at vi skal overveje at finde ud af det sammen. Det ville være ret fedt, hvis vi kunne det, og jeg er helt klart sikker på, at vi sammen kan klare det hele. Vi skal altså bare tage os lidt sammen, og så har vi det hurtigt godt. Det eneste vi skal sørge for, er sådan set bare at få skrevet en kontrakt, som vi begge to kan leve med. Det burde jo ikke at være ret svært, og jeg vil næsten mene, at vi med vores forhold, også hurtigt kan få tegnet en op. Det er jo ikke ret svært, og jo før vi får fundet en autolift, jo før kan vi også komme i gang med dette. Vi skal dog bare have fundet en god og billig autolift først. Det er simpelthen førsteprioritet, og jo før det sker, jo bedre er det.

Bedst med autolift

Det vil helt klart være at foretrække, hvis jeg ikke skal betale for meget for min autolift, og hvis det er en mulighed at forhandle, så vil jeg også gerne det. Jeg vil gerne forhandle for jeg er ret god til det. Det er nemt at sige nu, men jo billigere min nye autolift er i første omgang, er det jo også. Det er altså bare om at komme i gang med at lede efter en billig autolift, og så har du måske en chance for at få dig et nyt arbejde. Det er ret fedt, og jeg syntes da sådan set, at du skal skynde dig lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.