5 gaveidéer til mandelgaven

5 gaveidéer til mandelgaven

Hvert år til jul er der tradition for, at vi spiser os alt for mætte i risalamande for at finde én hel mandel. Den person der finder mandlen i risalamanden, får en gave – også kendt som den eftertragtede mandelgave. Den perfekte mandelgave kan være svær at finde, for udfordringen er jo, at du ikke kender modtageren før, personen har fundet mandlen. Derudover skal mandelgaven også være en gave, der passer til både mænd, kvinder, ældre, unge, voksne og børn. Når det så er sagt, så behøver mandelgaven heller ikke koste dig dyre domme, så brug kun de penge, som du synes er passende i forhold til, at I skal dele gaver ud senere på aftenen. Er køb af mandelgaven blevet din tur i år, så finder du 5 idéer til mandelgaver nedenfor.

  1. Børn – årskort til forlystelsespark

Børn elsker julen og gaverne. Der er sikkert allerede blevet købt forskelligt legetøj i alle afskygninger til deres julegaver, og derfor behøver din mandelgave ikke bare være endnu et stykke legetøj til samlingen. En god mandelgave til børn kan være et årskort til en forlystelsespark, som både børn, unge, voksne og ældre kan få stor glæde af. En masse sjove timer i en forlystelsespark, hvor der er rig mulighed for en masse kvalitetstid sammen hele familien.

  1. Teenager – trådløs oplader

Den trend-bevidste og kræsne teenager er straks værre at finde en mandelgave til. Er der noget, en teenager ikke kan leve uden, så er det deres telefon, som de har på sig næsten hele dagen lang. De bliver brugt godt, og dermed taber de også hurtigt strøm, så den perfekte mandelgave til teenageren er en trådløs oplader, som de også kan have med sig overalt. Så kan de få opladt deres telefon, når der er brug for det uanset, hvilken situation de står i. Eftersom langt de fleste ældre og voksne også har en telefon, så er en trådløs oplader også en ganske fin mandelgave til dem.

  1. Voksne – slibesten

Er de voksne i din familie vilde med at lave mad fra bunden til alle sammenkomster, og er deres knive efterhånden ved at være godt slidte? Så er en slibesten den perfekte mandelgave. Det er svært at lave god mad med en sløv kniv, og derfor bør du en tid til en anden slibe dine knive, så de igen er skarpe og kan yde deres bedste. For at din slibesten fungerer bedst muligt og giver det bedste resultat, bør du lægge den i vand i 5 min., før den skal bruges. Undervejs er det vigtigt, at den forbliver fugtig, for at du opnår det bedste resultat.

  1. Ældre – luksuschokolade

Alle elsker chokolade, og den ideelle mandelgave til den ældre er noget lækkert luksuschokolade, som de kan hygge sig med om eftermiddagen til deres eftermiddagskaffe. Der findes mange forskellige slags chokolader, og du kan med fordel købe en æske med en masse lækkert blandet, som de helt sikkert vil tage rigtig godt imod. Måske er du endda så heldig, at de vil dele med dig.

  1. Allround – gave til alle

Vil du være sikker på, at din gave er en allround-gave, som alle køn og aldersgrupper kan få stor glæde af? Så er den perfekte mandelgave et sjovt brætspil for hele familien, som I kan samles om og hygge med. Der findes en masse forskellige brætspil, hvor hele familien kan være med. Alt fra det gode gamle Matador til mere moderne spil som Hint.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *